18
Elmúltál már 18 éves?

Az oldalon található információk, linkek, képek erotikus tartalmúak. Ezeken tartalmak csak 18 éven felüli látogatóink szólnak. Amennyiben nem múltál el 18 éves, kérlek hagyd el az oldalt. Az "Belépés" gombra kattintva kijelented, hogy felnőtt korú vagy.

Belépés oldal elhagyása
0 termék0 Ft
 
 
 
Kategóriák
Ár
0 Ft
0 Ft
Készlet
Utoljára megtekintett
Eddig egyetlen terméket sem tekintettél meg. Az utoljára megtekintett termékeket itt találod majd!
Népszerű termékek

Farokketrecek

A farokketrec az ami: a péniszedet bizony egy kaloda zárja le a közvetlen ingerektől, érintésektől, simogatásoktól és persze attól hogy behatoljon bárhová is.

Vissza
 
 
 
 
 
 
 

Na ez az igazi élvezet! Kié legyen az irányítás, kinél legyen a kis fémlakat kulcsa? A péniszed bizony le lett zárva és esélytelen a szabadulás! Akár egy kis elektromos cucc is jöhet hozzá!

Persze nem kell félned, minden termékünk biztonságos, de egy kis plusz izgalom mindenkinek jól jöhet szex közben. A farokketrec meggátol az aktusban való konkrét részvételtől, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogod élvezni: csak várd ki a végét. Ahogyan a végül is kiszabadított, tettre kész, kőmerev farkad kivágódik a kalodából, na arra érdemes várni!

Persze játszadozni úgy is lehet, hogy bizony a szabadulás egyáltalán nem biztos. csak ti döntitek el mennyire mentek messzire, mennyire húzzátok az időt.

Multi Domain SSL
SSL Certificate
OTP Simple - vedd online