18
Elmúltál már 18 éves?

Az oldalon található információk, linkek, képek erotikus tartalmúak. Ezeken tartalmak csak 18 éven felüli látogatóink szólnak. Amennyiben nem múltál el 18 éves, kérlek hagyd el az oldalt. Az "Belépés" gombra kattintva kijelented, hogy felnőtt korú vagy.

Belépés oldal elhagyása
0 termék0 Ft
 
 
 
Kategóriák
Ár
9900 Ft
23000 Ft
Készlet Kiszerelés
Utoljára megtekintett
Eddig egyetlen terméket sem tekintettél meg. Az utoljára megtekintett termékeket itt találod majd!
Népszerű termékek
Derékkiemelő lakk fűző

Derékkiemelő lakk fűző

17 690 Ft -tól
Lakk fűző

Lakk fűző

15 990 Ft -tól
Kivágott lakk fűző

Kivágott lakk fűző

11 990 Ft -tól

Lakk míderek, lakk fűzők

A míderek és fűzők célja, hogy még karcsúbbnak hasson a derekad és így kiemelkedjen a kerek csípőd és a melleid gömbölyűsége.

Vissza
 
 
 
 
 
 
 

Ha ezek a ruhadarabok lakkból készülnek akkor az egészhez párosul valamiféle vadság. Egyfajta domináns megjelenésed lesz, aki uralja a hálószobában történteket, aki meghatározza a hogyant és a mikort. Változz át úrnővé és bujaságoddal okozz gyönyöröket partnerednek, fogadd hódolatukat és engedd át magad a kéjes érzéseknek.

Azt, hogy a főző mellé veszel-e fel például egy tangabugyit, az abszolút a te döntésed. Választhatsz azzal harmonizáló vagy éppen egy teljesen elütő darabot, az biztos hogy a lakk fűző lesz a ruházatod középpontjában.

A fűző alól kidomborodó popsid bizonyosan erotikus gondolatokat ébreszt kedvesedben. Ezeket az erotikus gondolatokat te irányíthatod kedved szerint, hiszen te vagy a domináns fél!

Multi Domain SSL
SSL Certificate
OTP Simple - vedd online