18
Elmúltál már 18 éves?

Az oldalon található információk, linkek, képek erotikus tartalmúak. Ezeken tartalmak csak 18 éven felüli látogatóink szólnak. Amennyiben nem múltál el 18 éves, kérlek hagyd el az oldalt. Az "Belépés" gombra kattintva kijelented, hogy felnőtt korú vagy.

Belépés oldal elhagyása
0 termék0 Ft
 
 
 
Kategóriák
Ár
22000 Ft
22100 Ft
Készlet
Utoljára megtekintett
Eddig egyetlen terméket sem tekintettél meg. Az utoljára megtekintett termékeket itt találod majd!
Népszerű termékek

Erényövek

Hajdanán az erényövek azt a cél hívattak szolgálni, hogy a középkori uraság, távollétében is biztos lehessen az asszonya hűségében.

Vissza
 
 
 
 
 
 
 

Ennek a továbbfejlesztett változata a mai erényöv, persze egy kis csavarral. Először is ezek nem valami rozsdás vaskoloncok, hanem nagyon is dizájnos kivitelben készült erotikus darabok.

A rosszkisfiúkat és rosszkislányokat könnyedén lehet egy kicsit büntetni ezekkel az eszközökkel: használata közben az érintett személy nem lehet része a szexuális aktusnak, illetve a maszturbálást is meggátolja.

Egy kis kulccsal könnyedén nyitható, de ahhoz, hogy megkapja az áhított kulcsot annyi, de annyi mindent meg kell tennie! Ne szabj határt a képzeletednek, kérj csak amit akarsz!

A hálószobában minden megengedett, ami valamennyi résztvevőnek örömet okoz. Egy jókor bevetett erényöv felkorbácsolhatja a vágyat és a kitörés előtti vulkán energiája szabadul fel szexuális kisugárzás formájában.

Multi Domain SSL
SSL Certificate
OTP Simple - vedd online